La boulangerie en plein air/Outdoor Bakery

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Les pains sont cuits dans deux grands fours construits en pierres et en briques.  Ils sont chauffés avec du bois d'epinette rouge durant de deux a trois heures environ selon un procédé special.  Apres cette période ils doivent etre refroidits pendant une heure car la température depasse 600 degrées.  La cuisson dure une heure environ a 400 degrées.  Les pains sont cuits dans des moules a gateau.  Je fais aussi des chaussons au pommes et des feves au lard pour votre plaisir.



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Early in the morning, around 4 o'clock, the ovens must be started.  Built by hand by Mr. Trottier and a friend, they are made of stone and bricks, and are heated by a red spruce fire. The fire is prepared directly inside the ovens, which absorb the heat of the fire and reach temperatures exceeding 600 degrees Fahrenheit.  After two to three hours, the oven is at peak temperature, and must be allowed to cool for nearly an hour, until the temperature drops to 400 degrees Fahrenheit.  At this point, the ashes and charcoal are removed, and  bread prepared in round cake pans, small apple pastries and pots of beans are baked fresh for your enjoyment.